HAS Groothandel | Over HAS
361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-361,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over HAS

Has Groothandel is een bekende bakkersgroothandel uit Den Haag. Met het ruime assortiment aan bakkerij grondstoffen bedienen wij een brede klantenkring in de Randstad en daar buiten.

In 1999 werd HAS Groothandel opgericht door dhr. S.A Kazan, die al sinds 1983 werkzaam is in de bakkerijbranche. Met zijn ruime ervaring en grote netwerk weet Kazan daarom als geen ander wat dienstverlening en klantgerichtheid in deze branche inhoudt. Kazan heeft zijn kennis en ervaring optimaal weten over te dragen, waardoor HAS Groothandel beschikt over zeer goed geschoolde medewerkers.

Has Groothandel werkt uitsluitend met een groot netwerk van gecertificeerde partners. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van het bedrijf. HAS Groothandel beschikt over een uitgebreid assortiment en heeft goede kennis van producten.

HAS Groothandel is trots op de langdurige relaties die zij hebben opgebouwd. Onze service is daarbij ontzettend belangrijk. Wij denken altijd graag met u mee. Heeft u iets nodig voor uw bakkerij, restaurant of kantine? Wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd.

Alles onder een dak

Dankzij ons volume bereiken wij dat prijsvoordeel voor een compleet en breed assortiment. Ons aanbod is optimaal afgestemd op de behoeften van de markt. Of u nu brood- of banketbakker of patissier: bij HAS Groothandel vindt u alles, inclusief volop keuzevrijheid.