HAS Groothandel | Service
550
page-template-default,page,page-id-550,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Service

Onze dienstverlening en aanpak worden gekarakteriseerd door drie specifieke kernwaarden:

Service

Het leveren van goede service staat bij HAS Groothandel hoog in het vaandel en wordt afgestemd op de wensen en behoeften van iedere afzonderlijke klant. Zo leveren wij onze producten zelfs tot in het magazijn of vriezer. Verder dan de voordeur dus! Daarnaast hebben al onze klanten één aanspreekpunt, dat zorgt voor de nodige efficiency en tijdbesparing.

Betrouwbaar

HAS Groothandel staat bekend als betrouwbare leverancier met een consistente dienstverlening. We worden tevens door onze eigen leveranciers bestempeld als ´Trusted Partner’ en we doen er alles aan om dit imago te behouden.

Grote kennis over producten

Ons personeel heeft veel kennis in huis over de producten die wij leveren. Wij informeren en adviseren onze klanten hierover en zij kunnen altijd bij ons terecht met hun vragen over ingrediënten en receptuur.