HAS Groothandel is een bekende bakkersgroothandel uit Den Haag. Met het ruime assortiment aan bakkerijgrondstoffen bedient HAS Groothandel een brede vaste klantenkring in de Randstad en daar buiten.

OVER HAS Groothandel

HAS Groothandel is een bekende bakkersgroothandel uit Den Haag. Met het ruime assortiment aan bakkerijgrondstoffen bedient HAS Groothandel een brede vaste klantenkring in de Randstad en daar buiten. In 1999 werd HAS Groothandel opgericht door dhr. A. Kazan, die al sinds 1983 werkzaam is in de bakkerijbranche. Met zijn ruime ervaring en grote netwerk weet Kazan daarom als geen ander wat dienstverlening en klantgerichtheid in deze branche inhoudt. Kazan heeft zijn kennis en ervaring optimaal weten over te dragen, waardoor HAS Groothandel beschikt over zeer goed geschoolde medewerkers. Daarnaast is HAS Groothandel ook een erkend leerbedrijf van het Kenniscentrum Handel en neemt het geregeld stagiaires in dienst.

Onze dienstverlening en aanpak worden gekarakteriseerd door drie specifieke kernwaarden:

  • Service

Het leveren van goede service staat bij HAS Groothandel hoog in het vaandel en wordt afgestemd op de wensen en behoeften van iedere afzonderlijke klant. Zo leveren wij onze producten zelfs tot in het magazijn of vriezer. Verder dan de voordeur dus! Daarnaast hebben al onze klanten één aanspreekpunt, dat zorgt voor de nodige efficiency en tijdbesparing.

  • Betrouwbaar

HAS Groothandel staat bekend als betrouwbare leverancier met een consistente dienstverlening. We worden tevens door onze eigen leveranciers bestempeld als ´Trusted Partner’ en we doen er alles aan om dit imago te behouden.

  • Grote kennis over producten

Ons personeel heeft veel kennis in huis over de producten die wij leveren. Wij informeren en adviseren onze klanten hierover en zij kunnen altijd bij ons terecht met hun vragen over ingrediënten en receptuur.