Trouwe klant Richard Visser voor de zevende keer op rij oliebollenkampioen van Nederland.

Van Leeuwen levert eerste gekoelde MAN TGM
3-asser aan HAS Groothandel
Van Leeuwen Truckservice Westland in Maasdijk leverde deze week de eerste MAN TGM 26.290 6x2-4 BL met een geconditioneerde Lamboo koelopbouw af aan HAS Groothandel. Deze in Den Haag gevestigde groothandel in bakkerijgrondstoffen zocht naar een krachtige, schone, lage en wendbare vrachtauto met een laag eigen gewicht en een groot laadvermogen. Stuk voor stuk aspecten waaraan deze eerste 3-assige MAN TGM bakwagen met EEV dieselmotor zonder AdBlue voldoet.

3-asser aan HAS Groothandel 

Van Leeuwen Truckservice Westland in Maasdijk leverde in april 2010 de eerste MAN TGM 26.290 6x2-4 BL met een geconditioneerde Lamboo koelopbouw af aan HAS Groothandel. Deze in Den Haag gevestigde groothandel in bakkerijgrondstoffen zocht naar een krachtige, schone, lage en wendbare vrachtauto met een laag eigen gewicht en een groot laadvermogen. Stuk voor stuk aspecten waaraan deze eerste 3-assige MAN TGM bakwagen met EEV dieselmotor zonder AdBlue voldoet.

Lees meer...
 
Trouwe klant Richard Visser voor de zevende keer op rij oliebollenkampioen van Nederland.

Ook dit jaar weer heeft de Richard Visser de Nationale Oliebollentest van het Algemeen Dagblad gewonnen. Al jarenlang koopt de Rotterdamse oliebollenkraamhouder de ingrediënten voor zijn winnende oliebollen bij HAS Groothandel in Den Haag. HAS Groothandel: “Wij zijn enorm trots op Richard en hopen hem nog lang te mogen voorzien van de juiste ingrediënten voor zijn kwalitatief hoogstaande oliebollen!”.

 

Lees meer...